Arabian nights är en slot med gigantiska jackpottar

Arabian nights

Hejsan allesammans och välkomna till ett ännu ett nytt inlägg här hos Linanyberg. Idag är det dags att prata om det välkända spelet Arabian nights som vi alla förmodligen hört talas om.

Vad sägs om att följa med in i en värld full av härliga rytmer, mystik, magi och uppleva “Tusen och en natt”. Arabian Nights är ett slotspel från Net Entertainment, som tar med dig till Arabiens öken och låter dig få uppleva en härlig arabisk atmosfär. I spelet kan du skymta minareter som sträcker sig upp mot natthimmeln och med ljudet av syrsor i bakgrunden är det nästan som om du befann dig någonstans mitt ute i en öken.

Arabian Nights har fem hjul och tre rader av symboler men endast 10 insatslinjer, vilket är färre insatslinjer än dagens slottar. Detta beror på att Arabian Nights har varit med ett tag och redan har förverkligat många spelares drömmar. Spelet har endast ett myntvärde och en insatsnivå. Myntvärdet är fast och är 0,50 euro, den totala insatsen för en spelomgång blir därmed mellan 0,5 till 5 euro. Den totala insatsen är så klart beroende på hur många insatslinjer som används. När du spelar Arabian Nights har du så klart möjlighet att vinna jackpotten, och för det behöver du satsa den högsta insatsen. Du kan spela Arabian Nights hos i princip alla casinon online.

Arabian Nights är en jackpottslot

När du spelar på Arabian Nights har du möjlighet till en fast jackpott på 10 000 mynt, vilket motsvarar 5000 Euro. Men detta är inte allt för spelet har även en växande jackpott som brukar överstiga storleken på den fasta jackpotten med flera miljoner kronor. Den största utbetalningen någonsin har varit på 90 miljoner kronor, vill du kunna vinna jackpotten får du dock inte glömma att du måste spela för maxinsatsen och du skall lyckas få fem män i turban på rad. Arabian Nights är alltså en jackpottslot som är väldigt populär. Det finns bara ett få antal jackpottslots att spela och Arabian Nights är en av de bästa. Hos Arabian Nights har du även möjlighet till free spins, får du minst tre oljelampor samtidigt , erhåller du hela 15 gratissnurr. Får du symbolen mannen i turban ger dig vinnande kombinationer dubbelt betalt. Spelet är enkel och ger stora möjligheter till vinst och jackpots. Se om just du lyckas få männen i turban.

Free Spins och progressiv jackpot

Missa inte att spela det här spelet på din surfplatta, för då kan du välja precis var du ska spela, oavsett om det är på kafferasten eller i soffan hemma i vardagsrummet. Arabian nights är både kul, spännande och bjuder på en riktigt trevlig chans att vinna storkovan. Detta är ett av få spel som har en progressiv jackpot – den växer alltså ju fler som spelar! Allt serverat i ett snyggt paket som får dig att drömma om svunna tider.

Temat i Arabian nights är verkligen lyckat och bjuder in till många sköna timmars underhållning. För vem kan motstå arabiska nätter, fyllda med äventyr och spänning? Kommer detta vara natten då dina drömmar blir sanna? Dra loss ett par spins och hoppas på att den rike sultanen dyker upp som Wild för att förvandla dina symboler eller ännu hellre anden som är spelets Scatter. Han triggar dina Free Spins och efter det kan du bara hoppas på att casha in den där progressiva jackpotten som lockar. Möjligheten till många Free Spins är något som gör detta spel till något alldeles extra.

Ett spel som blir bättre och bättre

Det där med en progressiv jackpot är en av anledningarna till varför vi verkligen gillar Arabian nights. Alla spelare som spelar spelet är med och bidrar till att jackpotten ökar – det är inte bara din insats som spelar roll, utan här ligger utbetalningen långt högre än insatsen. Inte alla spel kan ge dig en sådan stor utdelning om du lyckas snurra fram fem symboler på en av dina aktiva paylines. Arabian nights bjuder också på sköna fria snurr när du får tre Scattersymboler på dina hjul. 15 sköna fria spins med 3x multiplier är en annan anledning till varför vi fortsätter spela just detta spel. Chansen att vinna stort jämfört med hur mycket du behöver spela för gör att vi längtar till arabiska nätter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *